Kære kunde,      24/01/19

 

Klinikken er lukket, da Christina desværre er afgået ved døden.

Nærmere information omkring bisættelse mm. følger på hjemmesiden.

 

Venlig hilsen,

Christinas familie

INFARØDT VARME- OG SLANKETÆPPE


Anvendelsen af Infrarød varme er blevet bevist til at være en af de mest effektive og sikre videnskabelige metoder til at give vægttab og kropsformning. Alle livsformer på jorden har naturligt celler der aktiveres, og et stofskifte der sættes i gang vha. infrarød varme. Infrarød varme gennemtrænger huden, musklerne, knoglerne og indvolde hvilket resulterer i en dybdegående behandling som fremmer blodcirkulationen, aktiverer cellerne til hurtigere fornyelse og cellernes stofskifte. Det har en god effekt på at mindske betændelse i kroppen, lindre smerter i led og ryg, skabe bedre cirkulation i tykt blod, hele sår, overvægt osv.


Systemet er udviklet med øje for at helbrede lidelser forsaget af nutidens påvirkninger på kroppen. Dens funktioner omfatter både behandling for sundhed og helbred samt for overvægt, vægttab mm. uden bivirkninger på kroppen.


Formålet med det infrarøde varmetæppe:

-Vægttab og fedtreduktion.

-Aktivere cellerne til hurtigere fornyelse samt øge cellerne stofskifte.

-Forbedre kroppens evne til at optage næring

-Fjerne udmattelse i kroppen og regenerer energien

-Afhjælper muskelsmerter, nervesmerter, led- og gigt smerter.

-Kan hjælpe til med at fjerne leversmerter og smerter forårsagede af ukendte årsager

-Reducere betændelse i kroppen

-Udrense kroppen for giftstoffer såsom tungmetaller osv.

-Giver velbefindende og efterlader kroppen frisk og sund

Sådan forgår behandlingen: Du bliver lagt i tæppet, som varmer med min. 40 grader. Vi finder ud af sammen, hvor meget varme tæppet skal give. Herefter ligger du bare og slapper af til noget dejligt afstressende musik. Du kan vælge i mellem at få 30 min – 45 min. eller 60 min. behandling.


Du ligger i undertøj under behandlingen, og det kan være en god idé at have et skifte sæt med, da det godt kan blive vådt af sved.


Bemærk du må ikke modtage denne behandling i det infrarøde tæppe, hvis du har: Høj feber, en hjerte- eller arterie sygdom, har åbent og/eller betændte sår, er gravid eller bløder.


Copyright © All Rights Reserved